top of page

Symba voor professionals

Als professional die ouders met kleine kinderen begeleidt weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om te werken aan een gezonde hechting.

Maar weet je ook dat het soms lastig is om dit te stimuleren, zeker op de momenten dat jij er niet bent. Daarom is Symba speciaal gemaakt om jou en ouders hierbij op een leuke laagdrempelige manier te ondersteunen. 
 

Als professional kun je Symba introduceren aan ouders en Symba samen aanzetten tijdens bijvoorbeeld het bad of verschoon moment.

Symba geeft op een speelse leuke manier inspiratie dat helpt bij het contact maken tussen ouder en kind. Zo bouwt Symba samen met jullie aan een veilige hechting én het zelfvertrouwen van de ouder. 

Voorbeeld introductie 'Voel safari'

Symba voor jou en ouders met wie je werkt

Symba hebben we samen met professionals en ouders ontworpen. We weten daarom dat Symba aansluit bij jouw behoefte als professional. Symba is niet bedoeld als vervanging voor jouw begeleiding. Maar als extra tool die jullie samen kunnen gebruiken. Jij kan Symba introduceren bij de ouder, zo heeft de ouder meteen iets in handen voor het moment dat jij weer weg gaat. 

Wanneer jouw organisatie met Symba wilt werken kan jij zelf invloed uitoefenen op de content en thema's. Zie jij bijvoorbeeld dat het contact maken tijdens een bepaalde interctie voor veel ouders lastig is? Dan maken wij samen met jouw team nieuwe content voor dat thema! Zo bouwen we samen aan een diverse tool die aansluit op jouw vraag én die van de ouder. 

10 Verschonen Voel Safari Icoon copy 3.png

Heb jij een inlogcode en wil je Symba gebruiken?

Werkt jouw organisatie of gemeente al met Symba en heb jij een inlogcode gekregen? Klik dan hierboven op mijnsymba en log in met jouw code. Daarmee kan je direct samen met een ouder aan de slag!

09 Slapen Voel Safari Icoon copy 4.png

Nog geen inlogcode? Geen probleem! 

Werkt jouw organisatie of gemeente nog niet met Symba? Dan is dit het moment om Symba te gaan gebruiken!

 

Wij bieden Symba nu aan voor een gratis proefperiode aan maatschappelijke- en zorgorganisaties. Lees hier snel verder hoe je dit doet! 

08 Voeding Voel Safari Icoon copy 2.png

Jouw kennis inzetten bij Symba?

Alle content van Symba wordt samen ontwikkeld met ouders en professionals uit het werkveld. Heb jij kennis op het gebied van hechting of bepaalde thema's binnen de interactie tussen ouder en kind en wil je dat inzetten om Symba verder te ontwikkelen, laat het ons weten via onderstaand formulier! En wie weet draag jij straks bij aan nieuwe content! 

Baby tenen

"Door Symba heeft moeder iets leuks waarmee ze zelf werkt aan een veilige hechting met haar kindje. 
Dat geeft ons allebei vertrouwen op de momenten dat ik er niet ben".

Marije, jeugdhulp verpleegkundige

Dankjewel !!

bottom of page