top of page

Symba

Op elk moment van de dag, contact met een lach

Symba is een gratis app voor ouders met inspirerende liedjes en activiteiten om de dagelijkse momenten met je kindje (0-1 jaar) nog leuker te maken!

Father and Son Playing

Missie & Visie

Wij geloven dat een kansrijke start voor ieder kind begint bij een veilige hechtingsrelatie. 

Daarom is het onze missie om ouders in 
dagelijkse interacties op een laagdrempelige wijze contact te laten maken met hun kindje.

 

Symba is er voor alle ouders uit Nederland!

Voor jou!

  • Op een leuke manier werken aan een veilige hechting tussen jou en je kindje. 

  • De audio filmpjes bestaan uit een stem zonder geluid, dus je speelt het af op je telefoon zonder dat je naar je telefoon hoeft te kijken. Zo heb je alleen maar oog voor je kindje! 

  • Symba biedt muziek, spel én een gids om te werken aan het contact maken, sensitief reageren en reduceren van spanning tijdens  de dagelijkse momenten met je kindje.

  • Symba werkt op een speelse manier aan een veilige hechting en tegelijkertijd aan jouw zelfredzaamheid én zelfvertrouwen als ouder. 

Blije baby

Uniek!

Symba is uniek doordat alles ontworpen en ontwikkeld is door ervaringsdeskundige ouders in samenwerking met experts uit o.a. de kraam- en verloskundige zorg, jeugdverpleegkundigen en de specialistische jeugdhulp.
 

Bij het ontwerpen van Symba is extra aandacht besteed aan de bruikbaarheid en functionaliteit voor ouders met een licht verstandelijke beperking.

Door het gebruik van Symba werken alle partners samen aan het ontwikkelen van méér content. Hierdoor sluit de content van Symba altijd aan bij de behoeften van ouders en professionals.

Wil je weten hoe Symba werkt? Kijk dan deze video! 

bottom of page