top of page
sebastian-pandelache-j4o87vrduLg-unsplash.jpg

Symba
voor jou als professional

Waarom Symba gebruiken?

Als professional die ouders met kleine kinderen begeleidt weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om te werken aan een gezonde hechting.

Maar weet je ook dat het soms lastig is om dit te stimuleren, zeker op de momenten dat jij er niet bent. 

 

Symba is niet bedoeld als vervanging voor jouw begeleiding. Maar als extra tool die jullie samen kunnen gebruiken. Jij kan Symba introduceren bij de ouder, zo heeft de ouder meteen iets in handen voor het moment dat jij weer weg gaat.

Heb je al een inlogcode?

Werkt jouw organisatie of gemeente al met Symba en heb jij een inlogcode gekregen? Klik dan hierboven op mijnsymba en log in met jouw code. Daarmee kan je direct samen met een ouder aan de slag!

Content aanpassen

Wanneer jouw organisatie met Symba wilt werken kan jij zelf invloed uitoefenen op de content en thema's. Zie jij bijvoorbeeld dat het contact maken tijdens een bepaalde interctie voor veel ouders lastig is? Dan maken wij samen met jouw team nieuwe content voor dat thema! Zo bouwen we samen aan een diverse tool die aansluit op jouw vraag én die van de ouder. 

Symba introduceren bij ouders

Als professional kun je Symba introduceren aan ouders en Symba samen aanzetten tijdens bijvoorbeeld het bad of verschoon moment.

Symba geeft op een speelse leuke manier inspiratie dat helpt bij het contact maken tussen ouder en kind. 

Symba is uniek doordat alles ontworpen en ontwikkeld is door ervaringsdeskundige ouders in samenwerking met experts uit o.a. de kraam- en verloskundige zorg, jeugdverpleegkundigen en de specialistische jeugdhulp.
 

Bij het ontwerpen van Symba is extra aandacht besteed aan de bruikbaarheid en functionaliteit voor ouders met een licht verstandelijke beperking.

Door het gebruik van Symba werken alle partners samen aan het ontwikkelen van méér content. Hierdoor sluit de content van Symba altijd aan bij de behoeften van ouders en professionals.

Nog geen inlogcode? Geen probleem! 

Jouw kennis inzetten voor Symba?

Werkt jouw organisatie of gemeente nog niet met Symba? Dan is dit het moment om Symba te gaan gebruiken!

 

Wij bieden Symba nu aan voor een gratis proefperiode aan maatschappelijke- en zorgorganisaties. Lees hier snel verder hoe je dit doet! 

Alle content van Symba wordt samen ontwikkeld met ouders en professionals uit het werkveld. Heb jij kennis op het gebied van hechting of bepaalde thema's binnen de interactie tussen ouder en kind en wil je dat inzetten om Symba verder te ontwikkelen, laat het ons weten via onderstaand formulier! En wie weet draag jij straks bij aan nieuwe content! 

Contact

Laat je gegevens achter en het Symba team neemt contact met je op!

Dankjewel !!

bottom of page